Romperfect - Servicii de curatenieRomperfect - Servicii de curatenie

Curatenie casnica

Indiferent daca cerinta sau nevoia companiei este curatenia zilnica, saptamanala, lunara sau curatenia generala o singura data, puteti conta pe Romperfect pentru o curatenie temeinica la preturi excelente. Prin serviciile oferite, urmarim sa confirmam increderea pe care ne-o acorda clientii nostri. Scopul nostru este de a intelege si a satisface foarte bine nevoile si cerintele fiecarui client.

Personalul nostru calificat foloseste detergenti, sapunuri, odorizante si dezinfectanti de marca. Produsele de calitate ajuta atat la curatenia generala cat si la intretinerea acesteia. Produsele de curatenie ajuta la inlaturarea mizeriei de pe pardoseli, mochete si covoare, la curatarea grupurilor sanitare, obiectelor casnice, bucatariilor, etc.

Curatenie Industriala

Romperfect va ofera o gama larga de servicii de curatenie industriala pentru a creste eficienta, productivitatea si profitabilitatea companiei dvs.

Serviciile de curatenie industriala pot fi prestate atat in timpul programului de lucru cat si inaintea inceperii programului de lucru al angajatilor dumneavoastra sau chiar in ture de noapte.

Curatenia industriala se refera la curatarea interioara pentru toate tipurile de cladiri: fabrici, uzine, depozite logistice, depozite de marfuri, hale industriale, diverse spatii de depozitare si productie.

Curatenie institutii, birouri, spatii comerciale

Firma curatenie birouri Romperfect iti sta la dispozitie cu personal calificat gata sa faca fata cerintelor tale astfel incat activitatea angajatilor tai sa nu fie afectata.

Scapa de grija angajarii unui personal specializat, de investitia in produse de curatat sau aspiratoare profesionale.

Externalizeaza activitatile de curatenie si intretinere a spatiului de lucru si veti obtine in schimb garantia unor servicii de curatenie birouri impecabila.

Fie ca iti doresti sa ne contractezi ocazional sau permanent, fie ca ai o firma mica sau o intreprindere cu sute de angajati, poti avea incredere in profesionistii de la Romperfect. Ei se adapteaza oricarui tip de spatiu si iti garanteaza seriozitatea si inalta calitate a serviciilor de curatenie birou.

Pentru o curatenie la birou impecabila, tot ce aveti de facut este sa ne contactati!

curatenie-constructor

Curatenie dupa constructor

Romperfect pune la dispozitia clientilor sai intreaga gama de servicii de curatenie dupa constructor sau curatenie dupa renovare. Va stam la dispozitie cu echipament profesional, personal calificat, detergenti si consumabile de cea mai buna calitate. Oferim servicii de curatenie dupa constructor pentru orice tip de locatie indiferent de suprafeta sau complexitate.

Curatenie petrecere, evenimente, targuri, expozitii

Serviciu de curatenie dupa petreceri si targuri se adreseaza persoanelor care doresc sa scape de grija curateniei dinaintea sau dupa organizarea unui eveniment sau firmelor ce organizeaza diferite evenimente si doresc externalizarea serviciului de curatenie dupa petrecere sau targuri.

Servicii de curatare speciale

Venim in ajutorul companiilor cu servicii de curatenie  pentru scaune, canapele si fotolii.

Activitatea in spatiile biroului dvs., numarul mare de angajati sau frecventa zilnica a acestora, conduc fara indoiala la deteriorarea mobilierului.

Aspectul scaunelor, canapelelor si fotoliilor au intotdeauna cel mai mult de suferit din cauza traficului intens, iar starea lor se deterioreaza continuu.

 

Servicii si produse profesionale de curatenie

Contact firma curatenie Bucuresti
0722651707