SP 5 Dirt – Starter box

SP 5 Dirt – Starter box

Pompa submersibila Pump Box pentru ugente ca inundatii sau maree: cu pompa de apa murdara, furtun de tesatura si carcasa de transport cu ochiuri ce poate fi utilizata ca prefiltru.

SP 7 Dirt Inox

SP 7 Dirt Inox

Cu sensor de nivel si prefiltru integrat: pompa submersibila SP 7 Dirt Inox pompeaza pana la 15500 l/h de apa murdara in operatiunile de drenare

SP 5 Dirt

SP 5 Dirt

Pompeaza rapid si transporta pana la 9500 litri de apa murdara pe ora: cu rezistenta pompa de apa murdara SP 5 Dirt cu intrerupator flotor reglabil pe inaltime pentru o mai mare flexibilitate

SP 3 Dirt

SP 3 Dirt

Pompa fiabila de transport si circulare a apei curate sau murdare cu o capacitate de pana la 7000 l/h: SP 3 Dirt cu comutator flotor

BP 7 Home & Garden

BP 7 Home & Garden

BP 7 Home&Garden „Premium”, pompa pentru casa si gradina, cu 5 trepte de reglare, pentru udarea gradinii si alimentarea cu apa a casei. (ex. folosirea apei de ploaie). Convenabil, puternic, de incredere!

BP 2 Cistern

BP 2 Cistern

The BP 2 Cistern cu carcasa rezistenta din inox, este o pompa de inalta presiune, submersibila, ideala pentru udarea gradinii cu apa de ploaie dintr-o cisterna. Include racorduri furtun + intrerupator flotor.

BP 1 Barrel

BP 1 Barrel

BP 1 Barrel – pompa cu rezervor inovatoare cu buton pornire/oprire pe accesoriul rezervorului. Pentru udare inteligenta cu apa de ploaie bogata in nutrienti. Economie de apa potabila + bani.

BP 4 Garden Set

BP 4 Garden Set

Setul de gradina BP 4 Garden Set, include un furtun de aspirare setat astfel incat pompa de gradina, rezistenta si puternica, cu termostat integrat, sa poata fi pusa imediat in functiune la udarea gradinii.