Romperfect - Servicii de curatenieRomperfect - Servicii de curatenie

Romperfect – infiintata in 1992 specializata in activitatea profesionala de curatenie are o echipa tanara, dinamica, care presteaza servicii cu profesionalism, seriozitate si rigurozitate.
Oferim un outsourcing complet care include atat elaborarea planului de lucru cat si asigurarea consumabilelor necesare.

Motive pentru a apela la serviciile Romperfect:

– Castigati timp liber; Relaxant; Senzatia placuta de comfort; Pastrati investitiile Dvs in bune conditii; Economisiti costurile consumabilelor; Curatenie efectuata rapid si cu profesionalism.

– Imbunatatiti imaginea firmei; Evitati problemele de personal; Costuri mai reduse; Evitati investitiile in echipamente si consumabile; Finalizare optima; Calitate superioara a curatarii; Comfortul personalului angajat.

Firma curatenie Bucuresti

Tehnica de lucru, aparatura si consumabile

In activitatile de curatare si intretinere utilizam echipamente profesionale Karcher germania. Solutiile, substantele si consumabilele certificate ISO 9001 sunt de cea mai buna calitate, se incadreaza in normele ecologice si au un maxim de eficienta.

Resurse umane

Personalul calificat in executarea acestor servicii este selectat cu atentie; angajarile se fac numai in baza cazierului si a analizelor medicale corespunzatoare.

Siguranta

Personalul nostru este asigurat impotriva accidentelor de munca si a eventualeleor daune provocate involuntar in timpul activitatii de curatare in incinta spatiului Dvs.; deasemenea va respecta normele de securitate a muncii specifice activitatii clientului.

Securitate si confidentialitate

Personalul implicat in executarea serviciilor de curatare precum si conducerea Romperfect, se obliga sa pastreze confidentialitatea asupra activitatii clientului. Personalul nostru a semnat clauza de confidentialitate fata de serviciile efectuate iar la fiecare curatenie veti fi vizitat intotdeauna de aceleasi persoane.

Flexibilitate

Program de lucru flexibil servicii non-stop, 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamina. Oferim programe standard, dar la cerere ne adaptam solicitarilor fiecarui client. Lucrarile de curatenie pentru institutii se pot realiza si in afara programului de functionare a societatii.

Urgente

Asiguram la cerere interventii urgente pe toata durata orarului de functionare al societatii Dvs. in cazul murdaririi accidentale datorate conditiilor de mediu sau accidentelor spontane intervenite in timpul programului de lucru (patarea mochetei, a tapiteriei etc).

Calitate

Fiecare echipa de curatenie este insotita de un supervizor care supravegheaza atent, coordoneaza si controleaza echipa, raspunde la toate cerintele dumneavoastra si este responsabil de calitatea serviciilor prestate. Agentii de curatenie vor purta ecusoane de identificare si echipament specific menit sa asigure atat protectia cat si un aspect placut potrivit mediului de lucru.

Verificarea

Verificarea calitatii serviciilor se va face de catre un reprezentant al Dvs. prin fisa de receptie zilnica.

 

Servicii si produse profesionale de curatenie

Contact firma curatenie Bucuresti
0722651707