51_product

Spray dezinfectant

Spray dezinfectant pentru dezinfectie rapida pe baza de alcool pentru suprafete si dispozitive medicale.

Spectru larg: bactericid (inclusiv MRSA), fungicid, virucid, micobactericid.
Testat in conditii de curatenie si murdarie.

Flacoane ergonomice de 750 ml cu pulverizator inclus.

AVIZ BIOCID MINISTERUL SANATATII TIP 2.

Detergent Enzimatic ENZYDIP-3

Concentrat neutru pentru curatarea enzimatica a dispozitivelor si suprafetelor medicale inainte de dezinfectie sau sterilizare.

EnzyDip – 3 este un detergent enzimatic special conceput pentru curatarea manuala a dispozitivelor medicale, instrumentelor chirurgicale si stomatologice sensibile si care se curata greu. O buna curatare prealabila  asigura o siguranta mai mare la dezinfectarea sau sterilizarea urmatoare.

Dezinfectant SEPTOQUAT AM MD

Solutie dezinfectanta concentrata pentru dezinfectie si curatare instrumentar medical si dentar.

Dezinfectant concentrat cu actiune bactericida, fungicida, tuberculocida si virucida si efect de curatare+dezinfectie intr-o singura etapa pentru instrumente medicale invazive si non-invazive de orice tip (inclusiv dentare) si a suprafetelor dispozitivelor medicale.

Dezinfectia se efectueaza prin imersia instrumentelor in solutie sau prin stergerea suprafetelor dispozitivelor medicale.

Flacon de 1 litru cu capacel dozator.

Solutie Sterilizare la Rece GLUTASEPT

Solutie pentru sterilizare la rece pe baza de glutaraldehida

Preparat gata de utilizare, neactivat, cu actiune bactericida (incl. tuberculocida), fungicida, virucida si sporicida cu efect de curatare si sterilizare.

– curatarea si dezinfectia instrumentelor medicale si dentare, a echipamentelor de anestezie si endoscoapelor (inclusiv cele termosensibile);

– sterilizare chimica la rece a materialelor instabile termic (echipament medical, instrumente, etc.)

Timp de actiune: 1 ora.

Dezinfectant tablete clor BICLOSOL

Dezinfectant efervescent tip cloramina, sub forma de tablete clor, productie proprie
Biclosol este un dezinfectant pe baza de clor care se utilizeaza pentru dezinfectia apei potabile, dezinfectia apei din fantani si tratarea apei din piscina si din alte bazine de stocare. Tabletele Biclosol sunt de asemenea potrivite pentru dezinfectie suprafete, vesela, tacamuri, ustensile, intrumentar, lenjerie, conducte, zone de preparare a mancarii, oua, legume, fructe, carne, mijloace de transport, ape reziduale, scuipatoare.

Dezinfectant maini ZHIVASEPT

Solutie dezinfectanta pe baza de alcooli pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor si pielii. Foarte buna toleranta a pielii.
Solutie pe baza de 1-propanol si 2-propanol pentru dezinfectia mainilor si pielii. Acest dezinfectant de maini are o foarte buna toleranta a pielii, contine emolienti pentru protectie. Actiune foarte rapida.
Bactericid (inclusiv MRSA), fungicid, virucid (HIV, HBV, HVC, Adenovirus, Poliovirus), tuberculocid.

Gel dezinfectant maini ZHIVASEPT GEL

Gel dezinfectant de maini, rapid, cu miros placut.
Dezinfectie rapid in 30 secunde.
Dupa utilizare, mainile sunt catifelate si parfumate.