5946075000055

APRET PRAF

Apretul praf este un produs concentrat pe baza de amidon de porumb de inalta puritate. Recomandat pentru fibre naturale, artificiale, sintetice sau in amestec.

MOD DE UTILIZARE: Se dizolva 20-25 g apret in putina apa rece pana la obtinerea unei paste omogene. Pasta obtinuta se amesteca cu 1L de apa fierbinte pana la ingrosare, apoi se amesteca cu 2L de apa rece. In aceasta solutie se introduc textilele. Recomandabil pentru fibre naturale, artificiale, sintetice sau amestec.

OXIGEN ACTIV – SOLUTIE SCOS PETE FARA CLOR

OXIGEN ACTIV 5L – CANISTRA

Produs cu concentratie mare de oxigen activ.Isi exercita activitatea de albire cu apa de orice duritate si la temperaturi joase.Poate fi utilizat pe tesaturi delicare, albe si colorate.Nu contine clor.

MOD DE UTILIZARE: Dozaj mediu de referinta : 20-25 g / kg de rufe uscate.In functie de gradul de murdarie al rufelor, dozajul poate fi modificat dupa dorinta operatorului.Produsul se pune exclusiv in sertarul masinii de spalat sau se foloseste cu sisteme de dozareb automate.A se vedea programele de spalare ale masinii.

DETERGENT GRANULAT AUTOMAT

Detergent automat pentru spalarea tesaturilor albe si colorate din bumbac, in, fibre sintetice si artificiale sau in amestec in spalatorii colective (industria textila sau hoteliera) sau in masini automate casnice. Ambalaj: sac 30 kg.

.

CLOR 3 IN 1

CLOR 3 in 1 20 L – CANISTRA

Inalbitor si igienizant pe baza de clor activ super-concentrat.Este un produs lichid, cu aplicatii speciale, realizat pe baza de hipoclorit de sodiu, utilizat ca inalbitor pentru spalari manuale si automate, igienizant, tratare apa piscina etc.

MOD DE UTILIZARE: Spalari manuale: dilutie 10-15 ml clor la 10 l apa.Se inmoaie rufele albe timp de 10-15 minute pana la disparitia petelor. Pentru rufe ingalbenite sau pete grele se prepara o solutie de 15-20 ml clor in 10 litri de apa fierbinte 70-90°C, se lasa la inmuiat 15-20 minute, dupa care se limpezesc rufele bine cu apa rece. Spalari cu masina automata: se programeaza masina la programul cel mai scurt, se introduc numai rufe albe in masina, se toarna 15-20 ml clor in cuva de detergent fara a se folosi si detergent si se porneste masina.

ANTICALCAR PRAF

Previne si inlatura depunerile de calcar, protejaza masinile de spalat, face economie de energie si detergent.

MOD DE UTILIZARE: dozaj: 25-75 grame, in functie de duritatea apei.Se foloseste la fiecare spalare si se introduce odata cu detergentul in compartimentul principal al masinii.

APRET LICHID CONCENTRAT

Lichid plăcut parfumat, concentrat, usor de prelucrat in apa rece cu aderenta la toate tipurile de material textil. Prezinta o capacitate mai buna de patrundere, o imbunatatire a plasticitatii materialului textil sub actiunea presiunii si a caldurii, o rezistenta sporita la spalat si tuseu placut. L