ad

AUTOMATIC DISHWASHING

AUTOMATIC DISHWASHING 24 KG = 20 L – CANISTRA

Detergent lichid nespumant, puternic degresant. Elimina toate tipurile de grasimi animale si vegetale. Poate fi utilizat la orice tip de masini de spalat vesela.

Reguli de dozare: Dilutie: 0,2-0,5 % Dozarea corecta: pelicula limpede de apa si nu lasa urme pe vesela. Supradozare: raman urme de spuma pe vesela.

DEZI – SEPT FORTE – DEZINFECTANT CONCENTRAT

DEZI – SEPT FORTE 5L – CANISTRA

Detergent dezinfectant concentrat cu efect biocid (bactericid si fungicid), recomandat pentru spatiile private si publice, a zonelor de sanatate publica, in industria alimentara si industria de preparare a furajelor.Avizat de M.S. :2486 BIO/02/12/24 si 2542/BIO/04/12/24

MOD DE UTILIZARE: Mai intai curatati mecanic murdaria puternica. Se foloseste prin pulverizare. Pentru eficacitate se folosesc urmatoarele dilutii: 15ml detergent/ 985ml apa timp de 15min (eficacitate bactericida) ; 50ml detergent/ 5min (eficacitate bactericida) sau 50ml detergent/ 15min (eficacitate fungicida) sau 80ml detergent/ 920ml apa (eficacitate fungicida)

LIQUID RINSE DISHWASHING

LIQUID RINSE DISHWASHING 20L – CANISTRA

Aditiv de clatire pe baza de acid organic, potrivit pentru apa de duritate mica, medie si dura.Utilizabil pentru o gama larga de masini de spalat de vase, inclusiv masini multi-tanc.Se aplica in apa de clatire finala, prin intermediul echipamentelor automate de dozare sau a pompelor dozatoare interne ale masinii de spalat. Impiedica acumularea depunerilor de calcar, ajuta la clatirea mai rapida a veselei si imbunatateste procesul de uscare.
Dilutie : 0,5 – 2 ml / 1 L apa, in medie / ciclu de spalare, in functie de duritatea apei.Temperatura apa: 70-80 grade Celsius

SAPUN LICHID SPUMA

Sapun lichid special cu pH neutru pentru dozatoare care formeaza spuma de sapun. Formarea spumei asigura consumuri reduse de produs.
Este indicat pentru spalarea zilnica a mainilor, fetei si corpului, inlaturand in mod delicat si eficient impuritatile. Dozaj: 1 aplicare = 3ml

SAPUN LICHID ANTIBACTERIAN

Este un produs pentru dezinfectia igienica a mainilor prin spalare pentru toate categoriile de populatie din orice domeniu de activitate. Avizat de M.S. 2485BIO/01/12/2024


MOD DE UTILIZARE: doza folosita pentru fiecare persoana este de 3ml, timp de aplicare/ contact 1 minut.

CLORINE – PASTILE CLOR EFERVESCENTE

Dezinfectant clorigen (pe baza de dicloroisocianurat de sodiu dihidrat) sub forma de tablete efervescente, dizolvabil in apa, cu spectru de actiune larg: bactericid, fungicid, virulicid. Continut: 1,5 g echivalent clor activ. Viteza de dizolvare la 25° este de 5 minute. pH in sol.1%: 6. Gramaj pastila: 3,3 g (cca 300 pastile/cutie).