K 3 Full Control Home

K 3 Full Control Home

Kit-ul Home, inclusiv curatitoarele de suprafete si detergentii asigura o curatare fara improscare in jurul casei. K 3 Full Control Home echipat cu pistol cu afisaj al nivelului presiunii.

K 3 Full Control

K 3 Full Control

Curatitorul cu apa sub presiune este ideal pentru utilizare ocazionala si indepartarea murdariei usoare. K 3 Full Control cu afisaj al nivelului presiunii pe pistol – pentru a seta presiunea corecta pentru orice tip de suprafata.

K 2 Premium Full Control Home

K 2 Premium Full Control Home

Curatitorul cu apa sub presiune K 2 Premium Full Control Home de la Karcher include kit-ul Home si cu reglarea presiunii predefinita si bine orientata.

K 2 Premium Full Control

K 2 Premium Full Control

Curatitorul cu apa sub presiune K 2 Premium Full Control cu reglarea presiunii bine orientata permite curatarea efectiva a vehiculelor si elimina murdaria usoara in jurul casei.

K 2 Full Control Home

K 2 Full Control Home

Curatitor cu apa sub presiune Karcher „K 2 Full Control Home”, cu reglare a presiunii, cu set accesorii Home Kit. Ideal pentru curatarea murdariei usoare de pe suprafete mai mari.

K 2 Full Control

K 2 Full Control

Aparat de spalat cu presiune Karcher „K 2 Full Control”, cu reglare a presiunii, pentru indepartarea murdariei usoare de pe biciclete, unelte de gradinarit sau mobilier de gradina. Randament, aprox. 20 m²/h.

K 2 Basic EU

K 2 Basic EU

Curatitorul cu apa sub presiune Kärcher „K2 Basic” este ideal pentru utilizare ocazionala si indepartarea murdariei obisnuite – biciclete, echipamente si mobilier de gradina.

K 2 Compact

K 2 Compact

Curatitorul cu apa sub presiune „K2 Compact” este extrem de practic, usor de depozitat si transport, devenind astfel ideal pentru indepartarea murdariei obisnuite din casa.

K 7 Full Control Plus Home

K 7 Full Control Plus Home

Aparat de spalat cu presiune ideal pentru utilizare regulata pe murdarie persistenta. K 7 Full Control Plus Home cu kit-ul Home si pistol prevazut cu afisaj LCD si butoane de comanda +/- pentru reglarea nivelului de presiune.

K 7 Full Control Plus

K 7 Full Control Plus

Curatitorul cu apa sub presiune K 7 Full Control Plus de la Karcher include pistol cu reglarea presiunii si dozarea detergentului prin simpla apasare a unui buton, afisaj LCD pentru a vizualiza presiunea setata.

K 7 Premium Full Control Plus Home

K 7 Premium Full Control Plus Home

K 7 Premium Full Control Plus Home include kit-ul Home si ghidajul pentru furtun. Pistolul cu presiune este prevazut cu butoane de comanda +/- presiunea cu butoanele de comanda +/- si afisaj LCD.

K 7 Premium Full Control Plus

K 7 Premium Full Control Plus

K 7 Premium Full Control Plus include ghidajul pentru furtun. Pistolul cu presiune ofera posibilitatea de a modifica nivelul presiunii cu butoanele de comanda +/- si afisaj LCD.

K 5 Premium Full Control Plus Home

K 5 Premium Full Control Plus Home

Curatitorul cu apa sub presiune K 5 Premium Full Control Plus Home cu butoane de comanda +/- pentru configurarea nivelului presiunii si afisaj LCD pe pistol. Include kit-ul Home, lance de pulverizare multifunctionala 3-in-1 si tambur pentru furtun.

K 5 Premium Full Control Plus

K 5 Premium Full Control Plus

Utilizare regulata pe un nivel moderat de murdarie, cum ar fi pentru masini, ziduri de piatra sau biciclete. Curatitorul cu presiune K 5 Premium Full Control Plus include pistol cu butoane +/- pentru reglarea nivelului de presiune si afisaj LCD pentru a verifica dintr-o singura privire.

K 5 Full Control Home

K 5 Full Control Home

Curatitorul cu apa sub presiune cu afisaj de presiune pe pistol – pentru a seta presiunea potrivita pentru orice suprafata. Ideal pentru utilizare regulata pe un nivel moderat de murdarie. Contine kit-ul Home. Randament pe suprafata de 40 m²/h.

K 5 Full Control

K 5 Full Control

Aparatul de spalat cu presiune cu indicator de presiune pe pistol – pentru a seta presiunea corecta pentru orice suprafata. Ideal pentru curatarea pe un nivel moderat de murdarie. Contine tambur pentru furtun. Randament pe suprafata de 40 m²/h.

K 4 Premium Full Control

K 4 Premium Full Control

Aparatul de spalat cu presiune cu indicator de presiune pe pistol – pentru a seta presiunea corecta pentru orice suprafata. Ideal pentru curatarea ocazionala pe un nivel moderat de murdarie. Contine tambur pentru furtun. Randament pe suprafata de 30 m²/h.

K 4 Full Control Premium Home

K 4 Full Control Premium Home

Curatitorul cu apa sub presiune cu indicator de presiune pe pistol – pentru a seta presiunea corecta pentru orice suprafata. Ideal pentru curatarea ocazionala pe un nivel moderat de murdarie. Contine tambur pentru furtun. Randament pe suprafata de 30 m²/h.

K 4 Full Control Home

K 4 Full Control Home

Aparatul de spalat cu presiune cu indicator de presiune pe pistol – pentru a seta presiunea corecta pentru orice suprafata. Ideal pentru curatarea ocazionala pe un nivel moderat de murdarie. Contine kitul Home. Randament suprafata de 30 m²/h.

K 4 Full Control

K 4 Full Control

Curatitorul cu apa sub presiune cu indicator de presiune pe pistol – pentru a seta presiunea corecta pentru orice suprafata. Ideal pentru curatarea ocazionala a murdariei de nivel moderat. Randament pe suprafata de 30 m²/h.